• Blog
  • Blog

7 razloga da posedujete brvnaru

Blog

Etno Gajevi

7 razloga da posedujete brvnaru

Blog

U nekom trenutku, skoro svi vlasnici brvnara bili su jednom u pitanju da li ili ne treba da izaberu brvnaru u odnosu na „tradicionalniji“ dom. Međutim, ogromna većina tih vlasnika brzo je shvatila mnoge prednosti posedovanja kuće od drveta. Za one koji su možda zabrinuti oko posedovanja jedne brvnare, pogledajte ovu listu od sedam razloga zašto biste možda želeli da ga posedujete.

1) Kuće od trupaca su energetski efikasnije od „tradicionalnih“ domova. Kuće od trupaca su jedinstveno dizajnirane da vam pomognu da ostanete topliji zimi i hladniji leti, zahvaljujući R-vrednosti drveta koje se koristi u pravilno izgrađenom domu.

2) Mogućnosti gde biste mogli da živite su beskrajne. Možete izgraditi kuću od brvnara u šumi, u osamljenom području ili u drugom području po vašem izboru.

3) Vlasnici brvnara mogu uživati u rustikalnoj privlačnosti koju njihov dom pruža. Ljudi stalno traže načine da razlikuju svoj dom i da ga učine estetski prijatnijim. Ima li boljeg načina da se to uradi od izgradnje prelepe brvnare?

4) Postoji širok spektar stilova koje možete izabrati. Kao što svedoče slike na našem sajtu, izgradnja brvnare može pokrenuti vaše kreativne misli i pomoći da vaš dom iz snova postane stvarnost.

5) Lako je pronaći potencijalne probleme sa kojima se vlasnici kuća suočavaju. Na primer, kao što smo istakli u prethodnom postu, mnoga pitanja, kao što je infiltracija termita, zapravo je lakše uočiti u brvnari nego u tradicionalnoj kući.

6) Brvnare su raznovrsne nekretnina. Možda vam ne treba novi dom; treba vam samo dodatna nekretnina. Ako je tako, brvnara bi mogla biti idealno mesto za mir i spokoj pri povlačenje kada tražita tihnu. Pored toga, to može biti mesto na koje idete da uživate u prirodi ili mesto gde boravite tokom lovačke sezone.

7) To je ekonomična i dugoročna investicija. Postoji razlog zašto možete posetiti kuće sa dugim kolibama koje postoje vekovima: izgrađene su da traju! Vaša kuća od trupaca će biti prednost koju možete prepustiti mlađim generacijama, a na raspolaganju su i kuće od balvana koje mogu zadovoljiti širok spektar potreba i budžeta!

Potrebna Vam je pouzdana izgradnja brvnare ili drvene kuće od balvana?

Vršimo izradu ekoloških kuća po želji i meri kupca!

Proizvodnja & Montaža. Sistem ključ u ruke!

● Izrada drvenih kuća od Balvana
● Izrada drvenih kuća od poluoblica
● Izrada drvenih kuća od ravnih brvana – dasaka
● Izrada kompletnog enterijera i eksterijera od drveta

● Najbolji odnos cena/kvalitet na tržištu
● Preko 30 godina na tržištu
● Profesionalno praćenje izgradnje
● Garancija na naše proizvode
● Unikatan dizajn i prilagođavanje svim vrstama terena

Uvek spremni da Vas posavetujemo i odgovorimo na sve vaša nedoumice i pitanja.
Zahtev za ponudu